mexicaanse gehaktspies
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 21-08-2000
Ingrediënten
1/2 ei1/2 zakje Mexicaanse gehaktkruiden(a 40g, Silvo)
200g rundergehakt
1 rode paprika
75g jonge komijnenkaas(aan een stuk)
8 plakjes katenspek
1 blik mini mais(155g, Royal Mail)
Extra nodig: 4 spiezen
Bereidingswijze
Kneed het ei en de kruiden door het gehakt en draai er 8 gehaktballetjes van.
Was de paprika, halveer hem en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in ruiten.
Snijd de komijnekaas in 8 blokjes.
Wikkel de plakken katenspek zorgvuldig om de blokjes kaas.
Steek de gehaktballetjes, maiskolfjes, kaasblokjes, paprika om en om aan de spiezen.
Rooster de spiezen op de barbecue in ca. 10 minuten gaar. Regelmatig keren.
Laatste reacties
hallo ik heb een aantal recepten bij mij favorieten gezet misschien is het weekend wel mooi weer en kan ik er een paar uit proberen groetjes jannie