1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. mexicaanse gehaktspies

mexicaanse gehaktspies

Door: bianca_b

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-08-2000

Ingrediënten


1/2 ei
1/2 zakje Mexicaanse gehaktkruiden(a 40g, Silvo)
200g rundergehakt
1 rode paprika
75g jonge komijnenkaas(aan een stuk)
8 plakjes katenspek
1 blik mini mais(155g, Royal Mail)

Extra nodig: 4 spiezen



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kneed het ei en de kruiden door het gehakt en draai er 8 gehaktballetjes van.
Was de paprika, halveer hem en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in ruiten.
Snijd de komijnekaas in 8 blokjes.
Wikkel de plakken katenspek zorgvuldig om de blokjes kaas.
Steek de gehaktballetjes, maiskolfjes, kaasblokjes, paprika om en om aan de spiezen.
Rooster de spiezen op de barbecue in ca. 10 minuten gaar. Regelmatig keren.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bianca_b
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top