1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Scampies In Dillesaus

Scampies In Dillesaus

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 20-08-2000

Ingrediënten 4 personen


1/2 gesnipperde ui, olie/boter,bouillon, room, creme fraiche, witte wijn, scampies, maizena, verse dille, rijst (bv. Basmati-rijst), peper en zout.



Heerlijke grote garnalen in een supersaus!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Uitje snipperen en glazig bakken in olijfolie met wat boter. 1 kopje maggi kruidenbouillon erbij en een scheut room. 2 el creme fraiche met een glas witte wijn (droge) erbij en cremig roeren, evt. met wat maizena dikker maken. Hierin de schone scampies (niet te weinig) even mee laten pruttelen. Op het laatst verse dille erbij en evt. op smaak brengen met peper en zout. 5 min. stoven. Intussen de rijst klaar maken. Op een bord de rijst in een open ringvorm leggen en de scampies in het midden draperen. Saus erover. HEERLIJK!!!!

Serveertip

Met een lekker glas droge witte wijn serveren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rony_c


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rony_c
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top