Kabeljauwmoten met kruidenboter

  • 20-30 min.

Gebruik in plaats van kabeljauwmoten ook eens zalmmoten.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
4 kabeljauwmoten
- theel kerriepoeder
- slaolie
- 100 gr kruidenboter
- zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Wrijf de kabeljauwmoten in met het kerriepoeder en een beetje zout.
Vet een rechthoekige visklem en de vis in met olie.
Leg de moten kabeljauw erop en klem de tang dicht.
Rooster de vis op de hete barbecue aan beide kanten bruin en gaar in ca. 10 min, afhankelijk van de dikte van de kabeljauwmoten.
Leg de vis op 4 borden en verdeel de kruidenboter erover.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

goliath avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten