1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. mosselsoep

mosselsoep

Door: eveliene_b

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 17-08-2000

Ingrediënten


300gr gekookte mosselen, 1sjalotje 2eetl olijfolie, 4 eetl gehakte peterselie, 1 eetl bloem, 1 blik gepelde tomaten op sap 500ml droge witte wijn instant visbouillon voor 500ml peper zout 1/2 tl italiaanse kruiden


Verder heb je nodig


Groten soeppan


Lekkere soep voor de mossel liefhebber.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Uitje en knoflook snipperen de tomaten in blik wat kleiner maken.

Bereidingswijze

Bak het sjalotje in de olie glazig bak de knoflook even mee en de gehakte peterselie stuif de bloem er over heen en voeg al roerende de tomaten met sap toe giet de wijn erbij en de instant vis bouillon. Laat dit alles 5min zachtjes koken Warm de mossselen in de soep en voeg naar smaak peper en zout toe. Strooi de italiaanse keukenkruiden over de soep en klaar is kees.

Serveertip

Lekker met stokbrood met kruiden boter



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van eveliene_b
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top