1. Home
  2. Recepten
  3. Slanke keuken
  4. Rauwkost Met Noten

Rauwkost Met Noten

  • Slanke keuken, Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-08-2000

Ingrediënten 1 personen


1 bosje radijzen
1 kleine krop lollo rosso
125 gr tauge

Voor de saus:
1 kleine ui
2 theel molkosan
1 theel kruidenzout
1 eetl koudgeperste zonnebloemolie

Bovendien:
2 eetl gehakte amandelen


Verder heb je nodig


Voorbereiden: ca. 25 minuten


Recept volgens de leer van arts Howard Hay, ca. 75 Kcal / 325 KJ, Voor 1 - 2 personen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. De radijsjes wassen en in zeer dunne reepjes snijden.
2. De lollo rosso wassen en de bladeren in grove stukken snijden.
3. De tauge wassen en goed laten uitlekken. Alle groentesoorten door elkaar mengen.
4. Nu de ui schillen en fijnsnipperen.
5. De molkosan verdunnen met ongeveer 100 ml water en op smaak brengen met het kruidenzout. De olie erdoor kloppen, de fijngesnipperde ui toevoegen en de saus over de salade gieten. De amandelen erover strooien.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van erie_fraters


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van erie_fraters
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top