Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Amuse Taartje Met Cashewnoten En Brie

Amuse Taartje Met Cashewnoten En Brie

Door: kerstkok

  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-08-2000

Ingrediënten 4 personen


4 plakjes roomboter bladerdeeg, 1 bosuitje, 1/2 zakje verse koriander, 2 eieren, 3 el slagroom, 1 tl milde currypasta, 75 gram roombrie, 75 gram lichtgezouten cashewnoten, 1/2 bakje tuinkers, 1/2 el olie


Verder heb je nodig


2 muffinbakvormen met uitsparingen van 3 a 4 cm


Ontdek meer:

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 graden. Bladerdeeg in 10 minuten laten ontdooien. Bosuitje schoonmaken en in flinterdunne ringetjes snijden. Korianderblaadjes van takjes plukken. In kommetje eieren loskloppen met slagroom en currypasta. Uiringetjes en korianderblaadjes erdoor roeren. Brie in 16 blokjes snijden.
Muffinvorm invettenmet olie. Plakjes deeg in vieren snijden. Elke uitsparing in muffinvorm met plakje deeg bekleden. Cashewnoten in vormen leggen. Eiermengsel erover schenken en in elke uitsparing 1 blokje brie leggen.
In het midden van de oven taartjes in 15 minuten goudbruin en gaar bakken. Taartjes voorzichtig uit vorm nemen en garneren met kleine toefjes tuinkers.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerstkok
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top