1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Tagliatelle Met Eendenborst

Tagliatelle Met Eendenborst

Door: samos

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-08-2000

Ingrediënten 4 personen


300 gram tagliatelle, zout, peper, 500 gram eendenborst, in reepjes, 2 el. boter, 1 rode ui, gesnipperd, 200 gram gemengde paddestoelen, grofgehakt, 1 rode paprika, in blokjes, 1 dl. kippenbouillon, 180 ml. melk, 1 zakje Maaslander Successaus, 2 el. oregano, fijngesneden



Dit is echt zo'n gerecht dat je wel elke week wilt eten

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen op het pak. Bak de eendenborst in de boter bruin. Bak de rode ui, de champignons en de paprika in ? 5-7 minuten mee. Bestrooi alles met zout en peper en schep de uitgelekte tagliatelle erdoor. Breng de bouillon met de melk aan de kook en voeg het zakje saus toe. Roer met een garde tot een gladde saus ontstaat en schenk de saus over de pasta. Bestrooi op het laatst met oregano.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van samos
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top