1. Home
  2. Recepten
  3. Duitse keuken
  4. dieet - kersenmuffins

dieet - kersenmuffins

Door: muffins

  • Duits, Banket
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-08-2000

Ingrediënten


75 gr zachte margarine, 3 tl vloeibare zoetstof, 1 ei, 125 gr meel, 1 tl bakpoeder, 10 gr cacao, 3 el mager melk, 100 gr kersen op sap - speciaal voor diabetici -goed uitgelekt,8 papieren vormpjes.



Voor diabetici

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Margarine schuimig kloppen. Zoetstof en ei toevoegen. meel met bakpoeder en cacao mengen, samen met de melk door het botermengsel roeren tot een stevig beslag. Kersen erdoorroeren. Beslag gelijkmatig over vormpjes verdelen. Op bakblik plaatsen en in het midden van een voorverwarmde oven (180?C) 15-20 minuten bakken. Af laten koelen. In papiervormpjes serveren.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van muffins
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top