1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Hongaarse keuken
  5. Goulash
  6. hongaarse goulash

hongaarse goulash

  • Hongaars, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 14-08-2000

Ingrediënten 4 personen


400 gr rijst
2uien
8 grote tomaten
3 groene paprika's
50 gr boter
750 gr rundvlees
2 theelepels paprikapoeder
1 teentje knoflook
1 bekertje creme fraiche
1 pakje goulash mix(honig)



Erg lekkere goulash

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vlees in blokjes snijden
tomaten in stukjes snijden
paprika's schoonmaken en in stukjes snijden,uien klein snijden.

Bereidingswijze

Verhit in een braadpan de boter en bak hierin het vlees bruin.Doe de uien erbij en bak ze enkele minuten mee.Strooi de paprikapoeder erover.Voeg de tomaten en de paprikastukjes erbij.Pers het teentje knoflook uit boven het vlees.Doe het pakje mix erbij.Schep alles goed door elkaar en stoof de goulash in ca. 1 a 1? uur gaar.Roer de creme fraiche
5 minuten voor het einde van de kooktijd door de goulash

Serveertip

Lekker met rijst of aardappelen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van trees_e


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van trees_e
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top