1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Romige Honing Mosterdsaus

Romige Honing Mosterdsaus

Door: pappillon

  • Nederlands, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-08-2000

Ingrediënten


Slagroom, honing en een fijne mosterd, niet te scherp



Lekker sausje voor bij de bbq. Maar ook gewoon bij een stukje vlees niet te versmaden

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Op 1 dl mosterd een kwart deciliter rrom en 2 eetlepels honig toevoegen. Goed door elkaar roeren en jebt eeen heerlijke mosterdsaus

Serveertip

Bij de barbeque, ald dipsaus, bij de warme vleesmaaltijd.
Ook lekker met een gehaktbal.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pappillon
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top