1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Wijnwentelteefjes

Wijnwentelteefjes

  • Nederlands, Brood
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-08-2000

Ingrediënten 4 personen


8 sneetjes oud wit brood,1 ei,50 gr.suiker,1/2 theelepel kaneel,300 ml witte mouserende wijn(lambrusco),50 gr boter,mengsel van suiker en kaneel


Verder heb je nodig


Koekenpan


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop het ei los met de suiker en voeg kaneel en de wijn toe.Wentel de sneetjes brood door dit mengsel en leg ze op een stapeltje.Bedruip het brood regelmatig tot al het vocht is opgenomen.Bak de sneetjes op een hoog vuur in de boter aan beide kanten bruin.
Geef ze warm bestrooid met een mengsel van suiker en kaneel



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van trees_e


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van trees_e
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top