1. Home
  2. Recepten
  3. Aziatische keuken
  4. Vietnamese Vleessoep

Vietnamese Vleessoep

  • Aziatisch, Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 11-08-2000

Ingrediënten 4 personen


11/2 liter bouillon
500 gram in blokjes gesneden magere varkenslappen
1 schoongemaakte en kleingesneden ui
1 schoongemaakte en in stukjes gesneden groene paprika
1 schoongemaakte en in stukjes gesneden rode paprika
1 schoongemaakte en in stukjes gesneden gele paprika
1 theelepel vissaus
mespuntje ve-tsin
zout en peper naar smaak
chinese mie of dunne vermicelli


Verder heb je nodig


Uiteraard een grote soeppan


Soep met paprika en varkensvlees, mie

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng de bouillon met de blokjes vlees in een pan aan de kook.
Draai de hittebron laag, leg een deksel op de pan en laat de soep 30 minuten zachtjes koken.
Voeg de kleingesneden ui en paprika toe en laat de soep nog ca. 15 minuten zachtjes doorkoken tot de groenten en het vlees gaar zijn. Voeg de mie erbij
Maak de soep op smaak met de vissaus, de ve-tsin en zout en peper.
Verdeel de soep over soepkommen en serveer hem zo warm mogelijk.

Serveertip

Stokbrood en zet voor de liefhebbers een potje sambal op tafel.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top