1. Home
  2. Recepten
  3. Aardappelen
  4. Gepofte aardappelen
  5. Gepofte Aardappelen Uit De Oven

Gepofte Aardappelen Uit De Oven

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 11-08-2000

Ingrediënten 2 personen


SCHRIK NIET! DIT LIJKT VEEL MAAR DAT IS HET NIET EN HET IS ZO KLAAR!!!!

2 middlematige aardappels per persoon.
Aluminium folie.
Beetje boter (dieet margarine of gewone uit kuipje kan ook)
Zout, peper en nootmuskaat.
Basilicum.


Verder heb je nodig


Tip: Gebruik aardappels van ongeveer dezeflde grootte zo zijn ze gelijk klaar...


Lekkere gepofte aardappelen. Je bent er een paar minuutjes mee bezig en dan zet je ze een uurtje in de oven en kijk je er niet meer naar om je hebt ondertussen alle tijd om andere dingen te doen...

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Boen de aardappelen schoon en droog je goed af.
Scheur of knip rechthoekige lange stukje aluminium folie en smeer die (doffe binnenkant) in met wat boter. Strooi daarop wat zout, peper en nootmuskaat en wat basilicum. Leg de aardappel aan het begin van het rechthoekige stukje folie en rol de aardappel erinen bedek hem helemaal met folie.

Bereidingswijze

Leg je aardappels op een bakplaat in het midden van de oven en laat ze lekker poffen op 220 graden een uurtje voor middelmatige aardappels.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Bijna elk vlees smaakt bij dit. Je kunt lekker wat zout op je aardappel doen vind ik zelf erg lekker of wat slasaus. Je kan ook met kruidenboter en spul aan de gang gaan maar dat maakt het erg vet...



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van little_bitch


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van little_bitch
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top