1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Rode koolschotel

Rode koolschotel

  • Nederlands, Ovenschotel
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 10-08-2000

Ingrediënten 4 personen


1 pot rode kool met appeltjes(Hak),
1 zakje aardappelpuree voor oven schotels, 1 blik tropische vruchtencocktail, 300 gr gehakt, 1 ui, ketjap, 1 et sambal, zout, peper, stukje margarine .



Met aardappelpuree, rode kool, gehakt en vruchten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 gr.Bak het gehakt rul in een anti aanbakpan, kruid met zout en peper, voeg een scheutje ketjap en de sambal toe. Bak de ui glazig en doe bij het gehakt. Laat de rodekool en de vruchten goed uitlekken, meng het doorelkaar. Vet een ovenschaal in en vul het met een laag gehakt, rodekool vruchtenmengsel en laagje aardappelpuree bestrooien met paneermeel en kleine snippertjes boter hierover verdelen. In de oven ca. 25 min.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hettiekamphuis


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hettiekamphuis
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top