Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Duitse keuken
  5. mangochutney

mangochutney

Door: jam_en_gelei

  • Duits Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 09-08-2000

Ingrediënten


500 gr mango, 250 gr appel, 5 el azijnessence, 1 el marascino (likeur), 3/4 kop water, snufje gemalen kruidnagel, snufje gemalen nootmuskaat, 3 gemberbolletjes (potje), 100 gr rozijnen, 400 gr suiker.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Mango en appel schillen, fruit en gember in stukjes snijden. met water, 300 gr suiker, kruiden en rozijnen inkoken. Azijnessence met 100 gr suiker erdoorroeren, likeur toevoegen. In potjes doen - direct sluiten



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jam_en_gelei
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top