1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Truffels Met Butterscotch

Truffels Met Butterscotch

  • Belgisch, Banket
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 08-08-2000

Ingrediënten


Basisrecept truffels (zie banket), 100 gram rietsuiker, 15 gram boter



Lekker bij de thee

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

In pan 25 ml. water met 100 gram rietsuiker en boter vaan de kook brengen. Voor het koken 1 maal goed omroeren. Zodra mengsel transparant, vloeibaar en lichtbruin is pan van vuur nemen. Mengsel direct op bakpapier schenken en laten afkoelen. In stukken breken en in keukenmachine tot kleine stukjes hakken. 40 gram gehakte butterscotch door chocolademengsel roeren. Mengsel 2 uur in koelkast laten opstijven. Ronde truffels vormen en door rest van butterscotch rollen. Koel bewaren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van samos


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van samos
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top