Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Duitse keuken
  4. Gekruide Appelgelei

Gekruide Appelgelei

Door: jam_en_gelei

  • Duits
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-08-2000

Ingrediënten


700 ml appelsap, 1 grote twijg rozemarijn, 1 1/2 tl rode peperkorrels, sap van 1/2 citroen, 400 gr suiker, 1 zakje Gelfix (Oetker - geleerhulp).



Voor 3 potjes van 450 ml
Houdbaar ca. 1 jaar

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rozemarijn wassen, en de blaadjes van de steeltjes rissen. Samen emt de peper, appelsap en citroensap mengen. Suiker en geleermiddel mengen. Bij de overige ingredienten in een pan doen en al roerend ca. 3 minuten borrelend laten koken. In gereedstaande potjes scheppen, sluiten en op zijn kop zetten.
-----------------------------------------------------------------



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jam_en_gelei
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top