1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. pilaf

pilaf

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-08-2000

Ingrediënten 4 personen


2 dubbele kipfilets,
groot blik perzikken op sap,
fles ketchup,
fles ketjap,
peper en zout,
1 eetl. paprikapoeder,
bindmiddel,
2 uien,
1 eetl. olie.



Kip met perzik

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de kipfilets in stukjes,
snijd de perzik in stukjes,

Bereidingswijze

Bak de kipfilets in olie bruin.
Voeg de uien,peper,zout en de paprika toe.
Laat dit alles goed gaar worden op hoog vuur.
zet het vuur lager en voeg de kecthup en de ketjap toe.
Voeg wat water en bindmiddel toe en roer dit alles goed door zodat er een dikke saus ontstaat.Voeg als laatste de perzik toe en laat dit alles goed warm worden.

Serveertip

Serveer de
saus met rijst en een frisse salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van loeb_a


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van loeb_a
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top