1. Home
  2. Recepten
  3. Indonesische keuken
  4. kippenlevertjes.

kippenlevertjes.

Door: kian

  • Indonesisch,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-08-2000

Ingrediënten


250 gram kippenlevertjes,
1 ui,
2 teentjes knoflook,
1 bouilonblok (kip),
1 eetlepel sambal oelek,
klein stukje trassie,
2 eetlepels ketjap,
1 theelepel suiker,
1 stukje verse laos,
1 eetlepel azijn,
5 door midden gesneden pethee bonen,
2 eetlepels olie.



Ontdek meer:

Voorbereiding

Kippenlevertjes goed wassen en koken tot ze gaar zijn,
Uien en knoflook fijn maken.

Bereidingswijze

Uien en knoflook fruiten, Sambal,laos,en trassie erbij, nog even door fruiten. Boilonblok
,suiker ,ketjap en azijn erbij.Dan pethee bonen er door roeren, het laatst de kippenlevertjes, nog even aan de kook laten komen, dan is het gerecht klaar



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kian
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top