1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. Wild En Gevogelte

Wild En Gevogelte

  • Amerikaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-08-2000

Ingrediënten 2 personen


1 ui
1 vleestomaat
200 gr kalkoenfilet
2 eetlepels olie
1/2 zakje taco seasoning (Casa Fiesta)
75 gr doperwtjes (diepvries)
2 eetlepels Mexicaanse tomatenketchup
10 takjes verse koriander (of 3 takjes peterselie)



Mexicaanse kalkoen
(2 personen)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui.
Kruis de tomaat in, dompel hem in kokend water, ontvel de tomaat en snijd
hem in kleine stukjes.
Snijd de kalkoen in smalle reepjes.
Verhit de olie in een braadpan en bak de ui 2 minuten.
Voeg de kalkoenfilet toe en bak die in 5 minuten lichtbruin.
Voeg de tacokruiden, de doperwten en 1 dl water toe en laat het mengsel nog
15 minuten zachtjes stoven.
Schep het af en toe om.
Schep de tomaat en de ketchup erdoor en knip de koriander erboven fijn.
Lekker met rijst.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van the_americas


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van the_americas
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top