1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. Wild En Gevogelte

Wild En Gevogelte

  • Amerikaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-08-2000

Ingrediënten 4 personen


3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie
1 in stukken verdeeld konijn van 1 kg
2 schoongemaakte en kleingesneden uien
1 eetlepel paprikapoeder
3 dl kippebouillon
2 1/2 dl droge witte wijn
1 eetlepel azijn
125 gr gemalen pinda's
1 theelepel gemalen komijn
zout, peper



Konijn in pindasaus

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de olie in een pan en bak hierin de stukken konijn rondom lichtbruin.
Voeg de kleingesneden uien toe en bak deze 2 minuten mee. Roer het
paprikapoeder door het konijn-uimengsel. Voeg de kippebouillon, de witte
wijn, de azijn, de gemalen pinda's, de komijn en wat zout en peper toe.
Breng het geheel aan de kook. Draai de hittebron laag, leg een deksel op de
pan en laat alles 1 1/2 uur zachtjes sudderen tot de stukken konijn gaar
zijn.
Serveer de stukken konijn in de saus.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van the_americas


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van the_americas
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top