1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. Wild En Gevogelte

Wild En Gevogelte

Door: the_americas

  • Amerikaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-08-2000

Ingrediënten 4 personen


1 1/2-2 kg in stukken gesneden kipfilet
6 eetlepels arachide-olie
4 fijngehakte grote uien
2 theelepels kerriepoeder
1/4 theelepel saffraanpoeder
2 HETE chili's, zaadlijsten verwijderd en fijngehakt
zout en peper naar smaak
2 dl kokosmelk



Poulet la Creole
(Haitiaans recept Met aziatische invloeden) (6 personen)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Sauteer de kip in de olie tot hij aan alle kanten bruin is en schep de kip
over in een casserole.
Bak in de overgebleven olie de uien aan tot ze glazig zijn en voeg dan de
kerrie, saffraan en hete chili's toe.
Voeg dit mengsel na 3-4 minuten aan de kip toe.
Breng het geheel op smaak met zout, peper en de kokosmelk en laat het stoven
tot de kip mals is ( 45 minuten).
Serveer er rijst bij.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van the_americas
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top