Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. Wild En Gevogelte

Wild En Gevogelte

Door: the_americas

  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-08-2000

Ingrediënten 4 personen


2-3 kalkoenfilets
1 mooie entrecote
2 grote in fijne ringen snijden uien
1 grote in fijne ringen gesneden rode paprika
1 kopje bouillon
jalapenopepers
verse gehakte koriander



Fajitas (een soort mix-grill, Mexico)

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de kalkoenfilets en de entrec?te in reepjes en bak die aan op een
grill.
Schik ze daarna in een pannetje en bestrooi ze met de uiringen, rode
paprika, jalape?opepers en verse gehakte koriander.
Overgiet het geheel met de bouillon en laat het nog vijf minuten sudderen.

Serveer er tortilla's (warm), zwarte bonen met zure room (warm), verse rauwe
groenten (bijv. mais, geraspte wortel, krulsla), guacamole, stukjes zure
tomaat (marineren met olie, limoen en een beetje komijn), pikante salsa en
(eventueel) geraspte cheddarkaas bij.




Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van the_americas
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top