# Kwarktaart
- Internationaal, Banket
- 60-120 min.
Combimagnetron. Het kneeddeeg is (goed verpakt) 2 dagen houdbaar in de koelkast.
Ingrediënten 4 personen
voor het deeg: 150 gr. meel * 1 afgestreken theel. bakpoeder * 80 gr. suiker * 1 eidooier * 80 gr. botervoor de bovenlaag: 2 eieren * 1 eiwit * 200 gr. suiker * 1 zakje vanillesuiker * 1 pakje vanillepuddingpoeder * 1 flesje citroenaroma * 1 kilo magere kwark
Benodigdheden
combimagnetron / keukenmachine
Bereidingswijze
Kneed de ingredienten voor het deeg en bekleed er een ingevette springvorm (26 cm.) mee. Maak een rand van ca. 2 cm. hoog. Roer de ingredienten voor de bovenlaag door elkaar en vul de springvorm hiermee. Strijk de bovenkant glad. Bak de taart en snij hem in 12 stukken.
Combimagnetron op 150 watt en 160 C., 1e richel van onderen.