# Kwarktaart

  • Internationaal, Banket
  • 60-120 min.

Combimagnetron. Het kneeddeeg is (goed verpakt) 2 dagen houdbaar in de koelkast.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
voor het deeg: 150 gr. meel * 1 afgestreken theel. bakpoeder * 80 gr. suiker * 1 eidooier * 80 gr. boter

voor de bovenlaag: 2 eieren * 1 eiwit * 200 gr. suiker * 1 zakje vanillesuiker * 1 pakje vanillepuddingpoeder * 1 flesje citroenaroma * 1 kilo magere kwark
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

combimagnetron / keukenmachine

Bereidingswijze

Kneed de ingredienten voor het deeg en bekleed er een ingevette springvorm (26 cm.) mee. Maak een rand van ca. 2 cm. hoog. Roer de ingredienten voor de bovenlaag door elkaar en vul de springvorm hiermee. Strijk de bovenkant glad. Bak de taart en snij hem in 12 stukken.

Combimagnetron op 150 watt en 160 C., 1e richel van onderen.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

orphan avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten