Confit de Canard met Zuurkool

  • Montignac,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 04-08-2000

Montignac Hoofdgerecht


Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 eendenbouten in confit

800 g verse zuurkool

zout en peper

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Stoompan

Bereidingswijze

Ontvet de confit en leg de eendenbouten in het bovenste gedeelte van de stoompan. Leg de zuurkool in het onderste gedeelte. Eventueel op smaak brengen met zout en peper. 30 Min. stomen, vanaf het moment dat het water begint te koken. Roer af en toe de kool om, zodat hij gelijkmatig gaart.

Serveertip

Serveer de confit omringd door de zuurkool.

Bron: Mijn recepten uit de Provence, Michel Montignac.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten