Vissoep

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 20-30 min.




Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people


Ingredienten: 680 gram gefileerde victoriabaars
30 gram Hollandse garnalen
4 brickvellen
2,5 liter room
10 gram roomboter
3 dl. visbouillon
100 gram gepureerde spinazie
peper en zout


Boodschappen bestellen

Bereidingswijze


Bereiding: Zalm en kabeljauw in blokjes snijden en de prei
in ringen snijden. De boter smelten en hierin de
vis licht aanzetten met geperste knoflook. De
prei en gehakte uien toevoegen en het geheel
omroeren. De wijn toevoegen en het geheel 8
minuten zacht door laten koken. De room,
fijngesneden dille en fijngesneden bieslook
erbij doen en afbinden met wat roux. Op smaak
brengen met peper en zout.


Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

frisia avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten