Bladerdeeg Met Groenten En Feta

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 31-07-2000

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 kleine courgettes, 2 uitjes, 1 ei, provencaalse kruiden, peterselie, 1 teentje knoflook, kerrie, peper en zout, 1 ons feta, plakjes bladerdeeg
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Courgettes met uien in de wok roerbakken, 1 ei erbij doen en veel provencaalse kruiden en peterselie. Knoflook erdoor bakken. Kruiden met kerrie, peper en zout. Feta in blokjes snijden en erdoor roeren.

Mengsel in bladerdeeg leggen en dichtklappen. Met een vork een paar gaatjes in het deeg prikken zodat het vocht eruit kan. De deegflapjes in het midden van de over op 220 graden in 30 minuten gaar laten worden..


Serveertip

lekker met gemengde salade

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten