1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Zuurvlees

Zuurvlees

Door: angeli_

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 31-07-2000

Ingrediënten 3 personen


500 gr. rundvlees (draadjesvlees), 1 1/2 ui, 1/2 kopje azijn, peperkorrels, 5 laurierblaadjes, 2 plakken ontbijtkoek, bloem, wat juspoeder



Heerlijk recept van rundvlees (Draadjesvlees)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vlees kruiden met peper en zout en bruin braden. Daarna vlees uit de pan halen en 1 1/2 ui bruin braden. Vlees er weer bij doen en nog even doorbraden. 1 glas water en een half kopje azijn erbij doen. Peperkorrels en laurierblaadjes toevoegen. Na ongeveer een uur twee plakken ontbijtkoek klein maken en bij het vlees doen en het vlees nog 2 uur laten stoven.

Vlees afmaken met water, bloem en juspoeder.



Serveertip

Dit gerecht is lekker met gekookte aardappels en rode kool, maar dan wel in de winter!



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van angeli_
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top