Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Internationale keuken
  5. Spoom
  6. Spoom

Spoom

Door: mariskadejong

  • Internationaal Tussengerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 30-07-2000

Ingrediënten 4 personen


Champagne of tonic
vanilleijs.
vers citroensap.



Een heerlijke verfrissing.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vul een champagneglas bescheiden vol met champagne. Schep met een hete ijstang een bolletje vanille-ijs en druip daar royaal verse citroensap overheen. Doe vervolgens het ijs in het glas champagne. Pas op: Het gaat ontzettend schuimen ! Dat geeft het mooiste effekt.

Serveertip

Dien de glazen al schuimend op en geef er ook een ijslepeltje bij.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mariskadejong
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top