1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. Ceviche Ii Mexico

Ceviche Ii Mexico

  • Amerikaans, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 30-07-2000

Ingrediënten 4 personen


500 gr rauwe vis met vast vlees
2 kleine uien
4 sappige verse tomaten
4 verse groene chillies naar smaak (eventueel te vervangen door verse groene
paprika)
enkele teentjes knoflook
8 verse limoentjes
een handvol verse koriander
1 koffielepel olijfolie
zout en (zwarte) peper naar smaak



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Hak de uien, knoflook, tomaten, chillies en koriander fijn.
Pers de limoentjes uit en voeg ze aan de groenten toe.
Snijd de vis in tamelijk kleine stukjes, bestrooi die met peper en zout en
voeg ze eveneens toe.
Laat de vis vier uur marineren in de koelkast.
Meng er alvorens het gerecht (ijskoud) op te dienen de olijfolie door.
Eventueel mag u ook een beetje ketchup en worcestershiresauce toevoegen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van the_americas


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van the_americas
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top