Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. Tuna Con Frijoles (Mexicaans Tonijn-Bonenvoorgerecht)

Tuna Con Frijoles (Mexicaans Tonijn-Bonenvoorgerecht)

Door: the_americas

  • Amerikaans, Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 30-07-2000

Ingrediënten 4 personen


2 geschilde appels zonder klokhuis en in stukjes gesneden
1 eetlepel citroensap
200 gr tonijn uit blik (uitgelekt en versnipperd)
1 kleine fijngesnipperde ui
2 stengels selderij in dunne plakjes gesneden
450 gr rode boontjes uit blik (uitgelekt)
1/4 theelepel gemalen zwarte peper
4 eetlepels dressing van olie en azijn



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doop de stukjes appel in het citroensap om verkleuring te voorkomen.
Doe ze in een schaal met de tonijn, ui, selderij en boontjes. Voeg de zwarte
peper en de dressing toe en schud alles goed door elkaar. Laat een half uur
in de koelkast staan.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van the_americas
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top