Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Catalaanse Kip

Catalaanse Kip

Door: jbultena

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 30-07-2000

Ingrediënten 4 personen


4 grote of 8 kleine kippebouten
1 dl olijfolie
1 grote ui
2 tenen knoflook
250 gram plakjes bakbacon
2 blikken tomaat stukjes
1 laurierblad
? liter kippenbouillon (tablet)



Ontdek meer:

Bereidingswijze

De kippebouten in de olijfolie goudbruin bakken. De ui en de knoflook snipperen, de bacon halveren en toevoegen, even bakken. De tomaatstukjes met vocht, laurierblad en de bouillon toevoegen en 15 minuten zonder deksel op de pan stoven.

Serveertip

Lekker met rijst of brood.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jbultena
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top