1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Chinese keuken
  5. Chinees Varkensvlees

Chinees Varkensvlees

  • Chinees, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 30-07-2000

Ingrediënten 4 personen


500 g. mager varkensvlees, 1 eetl. honing, 1 eetl. cognac, 2 lente uitjes, 1/2 ui, 3 teentjes knoflook, 1 stuk gember (1 cm), 4 eetl. mushroomsaus, 4 lepels olie, mesp. zout, enkele druppels sesamolie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Het vlees marineren met zout, mushroomsaus, sesamolie, cognac en honing. De olie heet laten worden en het vlees bakken. Als het vlees bruin gebakken is de fijngewreven knoflook, gesnipperde ui en geraspte gember toevoegen en flink omscheppen. Een 1/4 glas water toevoegen en het vlees 10 minuten stoven. Als het vlees klaar is, bestrooien met de fijngesneden lenteuitjes.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sjeeny


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sjeeny
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top