koude viscurry

  • Aziatisch, Buffet
  • 20-30 min.

Lekker bij een koud buffet.

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
  • 225 gr. verse zalmfilet
  • 350 gr. witte visfilet
  • kippebouillon
  • 1.4dl. mayonaise
  • 2.8dl. Bulgaarse yoghurt
  • 2 theelepels kerrie
  • sap en de geraspte schil van een citroen.
  • 120 gr. gepelde tomaten
  • peper, zout

    voor de garnering:

  • geschilde kiwi in plakken gesneden
  • takjes verse munt
  • kokossnippers
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Alle visfilets met zout en peper in een ondiepe schotel pocheren in de kippebouillon.
De vis eruit scheppen en aflaten koelen.

Bereidingswijze

In een kom de yoghurt en de mayonaise vermengen met de kerrie en het citroensap met
raspsel.

De gekookte vis met een vork uit elkaar halen en vel en graatjes verwijderen.

Schep de vis met de garnalen door de kerriesaus. Serveer met de garnituur.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

renate999 avatar
renate999

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten