1. Home
  2. Recepten
  3. Aziatische keuken
  4. koude viscurry

koude viscurry

  • Aziatisch, Buffet
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-07-2000

Ingrediënten 8 personen


225 gr. verse zalmfilet
350 gr. witte visfilet
kippebouillon
1.4dl. mayonaise
2.8dl. Bulgaarse yoghurt
2 theelepels kerrie
sap en de geraspte schil van een citroen.
120 gr. gepelde tomaten
peper, zout
voor de garnering:
geschilde kiwi in plakken gesneden
takjes verse munt
kokossnippers



Lekker bij een koud buffet.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Alle visfilets met zout en peper in een ondiepe schotel pocheren in de kippebouillon.
De vis eruit scheppen en aflaten koelen.

Bereidingswijze

In een kom de yoghurt en de mayonaise vermengen met de kerrie en het citroensap met
raspsel.
De gekookte vis met een vork uit elkaar halen en vel en graatjes verwijderen.
Schep de vis met de garnalen door de kerriesaus. Serveer met de garnituur.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van renate999


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van renate999
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top