Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Ijs Met

Ijs Met

Door: derksen86

  • Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-07-2000

Ingrediënten 4 personen


1 grote Galiameloen
1 el gezeefd citroensap
4 elGrappa



Meloen en grappa

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe 4 glazen in de vriezer. Halveer de meloen en verwijder de zaden en het vocht. Schep het vruchtvlees uit de meloen en snijd het in blokjes. Leg ze in een wijde kom en doe er citroensap over. Dek de kom af met plastic folie en zet hem 30 minuten in de vriezer. Schep de blokjes om en verwijder het folie. Doe de kom weer in de vriezer tot de blokjes bevroren zijn. Doe de blokjes voor het opdienen door de foodprocessor en schenk er dan de Grappa over.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van derksen86
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top