Spoom

  • Engels, Tussengerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 27-07-2000

Een lekker en fris tussengerechtje.

Deel dit recept

Ingrediënten
sorbetijs (bv. cirtoen of frambozen),
mousserende witte (evt. zoete) wijn,
suiker &
water of citroensap of eiwit(heel weinig).
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
ijsschep,
flutes &
schoteltje.

Voorbereiding

Suiker op een schoteltje doen,
de randen van de flutes nat maken met
water of citroensap of eiwit.
Vervolgens de drinkrand van de flutes dopen in de suiker.

Bereidingswijze

Per besuikerde flute een bolletje sorbetijs er in doen.
Hier de mousserende witte wijn gieten.

Serveertip

Serveren met een rietje en een lange dessertlepel.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten