Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Italiaans Deegringetje

Italiaans Deegringetje

Door: gompie_c

  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-07-2000

Ingrediënten 10 personen


1 blikje crossantdeeg (240 G danerolles
4 eetlepels Pesto alla Genovese (potje a 113 ml, Grand Italia
8 plakken rauwe ham
8 Plakken harde geiten kaas
10 zwarte olijven zonder pit


Verder heb je nodig


Oven
bakpapier deegroller


Hartig hapje

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200?Chete lucht oven 180?C
Bekleed de bakplaat met bakpapier

Bereidingswijze

Haal het deeg uit het blikje volgens de gebruiksaanwijzing. Rol het deeg uit en druk de naden dicht. Snijd de deeglap in 8 kleine lapjes ca. 8cm bij 10 cm.
Bestrijk de deeglapjes met pesto. Beleg ieder deeglapje met ham en vervolgens een plak kaas. Hak de olijven fijn en verdeel ze over de kaas.
Rol de deeglapjes strak op. Snijd ieder rolletje in in 5 plakjes. Verdeel de deegringetjes over de bakplaat.
Bak de italiaanse deegringetjes in het midde3 van de oven i ca. 20 minuten gaar en goudbruin

Serveertip

Als lunchgerecht kunt u ieder rolletje in zijn geheel afbakken.
Doe hier een lekkere frisse salade bij en u heeft een heerlijk lunch gerecht



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gompie_c
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top