1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. romige yoghurt met honing en fruit

romige yoghurt met honing en fruit

Door: pilorus

  • Nederlands, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 24-07-2000

Ingrediënten 4 personen


1/8 l slagroom
2 eetlepels suiker
1/2 l boerenyoghurt
250 g schoongemaakt seizoensfruit, liefst een soort, bijvoorbeeld sinaasappel
4 eetlepels bloemenhoning
4 volle eetlepels amandelschaafsel



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De slagroom met de suiker stijfkloppen en door de yoghurt scheppen yoghurt scheppen, niet roeren of kloppen, zodat de structuur een zichtbaar blijft . Wanneer sinaasappel gebruikt wordt, de partjes tussen de vliesjes uitsnijden.
De romige yoghurt over 4 bordjes verdelen en het fruit half naast, half op de yoghurt scheppen. Er per bordje een lepel honing over lepelen. Het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin roosteren en de yoghurt ermee bestrooien.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pilorus
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top