Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. IJstaart

IJstaart

Door: lalons

  • Nederlands, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 24-07-2000

Ingrediënten


1 pakje brio; 3 zakjes klop-klop; 2 borreltjes cognac; 1 pakje lange vingers; 150 gr witte basterdsuiker; 4 eierdooiers


Verder heb je nodig


Mixer


Voor deze ijstaart heb je geen ijsmachine nodig. De ingredienten klinken afschuwelijk, maar het smaakt echt fantastisch! Vertel je gasten gewoon niet wat er in zit en je hebt zeker een nieuw succes-toetje!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De eierdooiers, cognac, suiker en brio gedurende 10 min. mixen. De helft van de klop-klop gemixt erbij scheppen en de lange vingers er in stukjes door doen. Alles in springvorm scheppen en de rest van de klop-klop er overheen doen. In de diepvries in ca. 2 uur laten opstijven.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lalons
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top