Pasta met Groenten
- Montignac, Vegetarisch
- 10-20 min.
- Geplaatst op 24-07-2000
Koolhydraten-maaltijd fase 1 uit eigen keuken
Ingrediënten 2 personen
* 200 g volkoren pasta* halve pot sugo casa van 'grand d'italia' (smaak knoflook en ui)
* halve courgette
* 1 groene paprika
* 1 prei
* 100 g champignons
* 2 lente-uitjes
* 2 tenen knoflook
* verse kruiden (basilicum of peterselie)
* peper en zout
Benodigdheden
pan met anti-aanbaklaagVoorbereiding
Snipper de knoflook en snij alle groenten klein.
Bereidingswijze
Kook de pasta zoals aangegeven.
Verwarm de pan met een beetje water (liever geen olie gebruiken) en bak daarin op de prei en paprika, vervolgens de knoflook en champignons. Na ongeveer 5 minuten de sugo toevoegen en de kruiden en lente-uitjes. ongeveer 10 minuten laten sudderen en op smaak brengen met zout en peper.
Serveertip
Eventueel zwitserse strooikaas erover en een salade met komkommer erbij.
Met de groenten kan gevarieerd worden, zolang er maar geen wortels gebruikt worden.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties