Pasta met Groenten

  • Montignac, Vegetarisch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 24-07-2000

Koolhydraten-maaltijd fase 1 uit eigen keuken

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
* 200 g volkoren pasta
* halve pot sugo casa van 'grand d'italia' (smaak knoflook en ui)
* halve courgette
* 1 groene paprika
* 1 prei
* 100 g champignons
* 2 lente-uitjes
* 2 tenen knoflook
* verse kruiden (basilicum of peterselie)
* peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
pan met anti-aanbaklaag

Voorbereiding

Snipper de knoflook en snij alle groenten klein.

Bereidingswijze

Kook de pasta zoals aangegeven.

Verwarm de pan met een beetje water (liever geen olie gebruiken) en bak daarin op de prei en paprika, vervolgens de knoflook en champignons. Na ongeveer 5 minuten de sugo toevoegen en de kruiden en lente-uitjes. ongeveer 10 minuten laten sudderen en op smaak brengen met zout en peper.

Serveertip

Eventueel zwitserse strooikaas erover en een salade met komkommer erbij.
Met de groenten kan gevarieerd worden, zolang er maar geen wortels gebruikt worden.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten