Artisjokbodems Met Tartaar

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 23-07-2000

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 g tartaar
1 klein uitje gesnipperd
1 ei
wat peterselie
zout en peper
versgemalen peper
8 artisjokbodems uit blik
8 tl parmezaanse kaas
tabasco of worcestersaus
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

10 min

Bereidingswijze

De tartaar goed vermengen met het fijngehakte uitje, het ei, zout en peper en de fijngehakte peterselie.
Eventueel voegt u een druppeltje tabasco of worchestersaus toe.
De artisjokbodems laten uitlekken en vullen met de tartaar.
De parmezaanse kaas erover strooien. De grill aanzetten en na het voorverwarmen hiervan zet u er de artisjokbodems 5 min onder.

Serveertip

Geef hier verse toost en of knapperig stokbrood bij en een heerlijk glas licht gekoelde witte of rosewijn. Maar dan wel een droge.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten