1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Artisjokbodems Met Tartaar

Artisjokbodems Met Tartaar

Door: aline_e

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-07-2000

Ingrediënten 4 personen


250 g tartaar
1 klein uitje gesnipperd
1 ei
wat peterselie
zout en peper
versgemalen peper
8 artisjokbodems uit blik
8 tl parmezaanse kaas
tabasco of worcestersaus



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

10 min

Bereidingswijze

De tartaar goed vermengen met het fijngehakte uitje, het ei, zout en peper en de fijngehakte peterselie.
Eventueel voegt u een druppeltje tabasco of worchestersaus toe.
De artisjokbodems laten uitlekken en vullen met de tartaar.
De parmezaanse kaas erover strooien. De grill aanzetten en na het voorverwarmen hiervan zet u er de artisjokbodems 5 min onder.

Serveertip

Geef hier verse toost en of knapperig stokbrood bij en een heerlijk glas licht gekoelde witte of rosewijn. Maar dan wel een droge.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van aline_e
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top