Gepofte Rijst Bonbons

  • Nederlands, Tussendoortje
  • 10-20 min.

Chocolade bonbon

Deel dit recept

Ingrediënten
2 eetl. vloeibare honing, 25 gr. boter, 100 gr. gezeefde poedersuiker, 50 gr. gepofte rijst b.v kellogh's, 3 thl. cacao, 100 gr. melkchocolade.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
pan, vierkante schaal of vorm, zeef, mes.

Voorbereiding

vet de vorm in liefst een rechthoekige of een vierkante.

Bereidingswijze

In een ruime pan de honing zachtjes verwarmen met de boter.
Daar de gezeefde poedersuiker, de gepofte rijst en cacao bijroeren.
schep de massa in de ingevette vorm en druk het licht aan en strijk het zoveel mogelijk glad.
Een pannetje met de melkchocolade op een pan met kokend water laten smelten.
De gesmolten chocolade over de crunch-massa uitschenken en weer gladstrijken.
Laat de massa hard worden en snijd dan de massa in bonbons van ong. 1- 1,5 cm.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

orphan avatar
orphan

Doorsturen

Home Recepten