1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Russische keuken
  5. Russische Specialiteit

Russische Specialiteit

Door: procmeth

  • Russisch, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-07-2000

Ingrediënten 2 personen


1 klein gekookt bietje, 2 dl. water, 1 eetl. azijn, 1/2 eetl. gembersiroop, 1 eetl. fijngehakte bieslook, 3 eetl. zure room, 1/2 eetl. fijngehakte dille, 100 gr. poffertjesmix, 1 eidooier, 1 eetl. olie, zout en peper



Blini's met bietjessalade en dilleroom

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd het bietje in luciferdunne reepjes. Schep de azijn, de gembersiroop, het bieslook en zout en peper erdoor. Laat de salade ca. 1/2 uur staan.
Roer de dille door de zure room. Breng op smaak met zout en peper. Roer een beslag van de poffertjesmix, 2 dl. water, de eidooier en de olie.

Bereidingswijze

Verhit een droge koekepan en laat 1/4 deel van het beslag over de panbodem uitvloeien. Bak de blini aan 2 kanten goudbruin. Bak zo nog 3 blini's. Vul de blini's met de bietjessalade, rol ze losjes op en leg ze op twee bordjes. Schep de dilleroom ernaast.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van procmeth
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top