1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Bruschetta
  5. bruschetta

bruschetta

Door: jessebel

  • Italiaans, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-07-2000

Ingrediënten


Stokbrood, olijfolie, knoflook zout en peper
(Rijpe cherry/tros-tomaten, basilicum)



Ontdek meer:

Voorbereiding

Je kan hiervoor stokbrood opmaken van gisteren of eergisteren.
1/2 kopje olijfolie, 2 knoflooktenen, peper .

Bereidingswijze

Op alu-folie sneetjes stokbrood leggen. Met kwastje besmeren met de mix. Bestrooien met zeezout. Gril aanzetten, goudbruin laten worden.
Let op als de gril warm is gaat het heel snel, ze zijn zo te bruin/zwart. Je kan ze nu eten, of:
Je kan nog een mengsel maken van (cherry)tomaat in heel kleine stukjes, met olijfolie, basilicum en geperste knoflook en dit op het broodje nog 'n paar minuutjes laten verwarmen in oven.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jessebel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top