1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Tartaar Met Gorgonzolasaus

Tartaar Met Gorgonzolasaus

Door: jos_v_p

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 17-07-2000

Ingrediënten 4 personen


4 tartaartjes
100 gram gorgonzola
1 ui
50 gram boter
5 el koffieroom



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ui pellen en snipperen.
In een koekenpan de boter verhitten en de tartaartjes in ongeveer
3 minuten aan beide kanten bruin bakken, halverwege keren.
Dan pas bestrooien met peper en zout.
Fijngesnipperde ui toevoegen en ongeveer 4 minuten meebakken.
Tartaartjes uit de pan nemen en op een schaal warm houden.
Gorgonzola boven de pan in stukjes breken. Koffieroom toevoegen
en al roerend verhitten tot de kaas gesmolten is.
Beetje saus over de tartaartjes schenken en de rest van de saus
overdoen in een kom en er apart bij geven.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jos_v_p
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top