1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Meringue
  5. Peren Met Meringue

Peren Met Meringue

  • , Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-07-2000

Ingrediënten 6 personen


6 peren, vers of uit blik, het wit van 4 eieren, 200 gram fijne suiker plus 150 gram poedersuiker, mespuntje zout, het sap van 1 citroen en een scheutje water.



Een eenvoudig en toch apart toetje, niet veel werk, wel veel complimenten!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Peren schillen en in een stroop van fijne suiker, water en citroensap pocheren.

Bereidingswijze

Klop nu het eiwit met het zout tot stevige sneeuw en doe er beetje bij beetje de poedersuiker bij. Schep in een platte vuurvaste schaal, leg de uitgelekte peren erbij en zet in een voorverwarmde oven (200 graden) ongeveer 10 minuten. Warm opdienen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jthvdv


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jthvdv
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top