1. Home
  2. Recepten
  3. Chinese keuken
  4. Loempia
  5. vietnamese loempia

vietnamese loempia

Door: cvdp

  • Chinees, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-07-2000

Ingrediënten 8 personen


Loempia vellen
spitskool
wortels
prei
taug??
kipfilet
zwarte peper
zout
ketjap
olie
uien
knoflook


Verder heb je nodig


Potten en pannen


Wel even werk, maar goed in te vriezen

Ontdek meer:

Voorbereiding

Alle groenten heel fijn snijden of raspen


Bereidingswijze

Kipfilet bakken tot het iets bruin is, daarna in kleine stukjes snijden of iets uitpluizen.
uien snijden en met de knoflook bakken, wortels erbij voegen, daarna de kool en prei erbij.
zout en ketjap en zwarte peper toevoegen.
niet te gaar laten worden, de groente moet nog knapperig blijven.
uit laten lekken en af laten koelen.
als de groente/kip mengsel afgekoeld is kan je de vellen vullen met het mengsel.
wel met de punt beginnen met oprollen.(dit staat ook beschreven op de loempia vellen.

Serveertip

Lekker bij patat, of s'avonds bij de borrel
je kan de vellen ook kleiner maken zodat je klein loempia's krijgt.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cvdp
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top